Wanneer wij jou vragen wat het belangrijkste onderdeel van jouw functie is dan kan dat maar één ding zijn: het kosten- en batenplaatje! Materie bestuderen, berekenen en analyses doen is jou dan ook op het lijf geschreven. Jij bent een belangrijke schakel voor en tijdens onze projecten. Ter uitbreiding van ons The Furnery team zijn wij op zoek naar, je raadt het al, een calculator!

Wie zijn wij?
Wij creëren perfectie! The Furnery levert meubelmaatwerk met beleving voor onder andere Europa’s grootste vakantieparken. Naast de grote projecten bieden wij meubelmaatwerk waaronder ook droomkeukens. Geen idee is ons te gek, 100% is voor ons niet genoeg. Wij selecteren op vakmensen en hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen. We zijn dan ook met trots de vaste partner van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4. The Furnery stands for quality and exhibits that every broadcast. 

The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 internationaal, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als calculator ben jij een ster in het werken met cijfers. Je bereidt projecten cijfermatig voor, je meet deze tussentijds en sluit het project met een goed resultaat af. In jouw functie heb je een divers takenpakket, waarbij de kosten- en baten centraal staan. Door jouw collega’s en klanten te adviseren over de risico’s en kansen, die je signaleert in de voorbereiding, druk jij een grote stempel op onze projecten. Als calculator houd jij je bezig met grote en complexe calculaties, maar jij kunt ook op detail niveau een uitstekend resultaat leveren. Verantwoordelijkheid dragen en nemen, dat hoeven wij jou niet uit te leggen!

Veel voorkomende werkzaamheden:

 • Offertes opstellen;
 • Beoordelen van aanvragen;
 • Je werkt in het softwarepakket Proteus;
 • (kostprijs) Begrotingen opmaken;
 • Kosten- en batenanalyse;
 • Vastlegging van diverse zaken;
 • Inhoudelijke gesprekken voeren met partners en klanten;
 • Actieve bijdrage aan optimalisatie projecten;
 • Aanspreekpunt voor collega’s, partners, klanten en toeleveranciers;
 • Zorgen voor een tijdige en correcte overdracht naar werkvoorbereiders;
 • Administratieve werkzaamheden.

Wat bied jij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over relevante werkervaring als calculator of kostendeskundige;
 • Je hebt affiniteit met meubelmaatwerk;
 • Je bent communicatief sterk, commercieel ingesteld, beschikt over een dosis creativiteit en je bent overtuigend;
 • Je werkt erg secuur en netjes;
 • Je bent proactief, verantwoordelijk en organisatorisch van aard;
 • Je bent in staat fouten vroegtijdig te signaleren met en naar collega’s;
 • Je hebt ervaring met verschillende montage werkzaamheden;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

– Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

– 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;

– 24 vakantiedagen + 7 variërende vrijedagen;

– Reiskostenvergoeding;

– Pensioenregeling;

– Personeelskorting (voor The Furnery, Dimehouse en Livin24);

– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;

– Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;

– Vrijdagavond borreltijd;

– De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Ben jij, na het lezen van deze vacature, al aan het uitrekenen wanneer je kunt starten met deze nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en deel jouw sollicitatie met ons. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten, jij ook?

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail met ons delen: hrm@thefurnery.nl

en_GB