Machinaal houtbewerker (kantverlijmer)

Houd jij van het volledig beheren van je eigen machine? Kun jij secuur werken met een machine om het maximale resultaat te behalen? Dan hebben wij elkaar hard nodig! Wij zijn op zoek naar een Machinaal houtbewerker voor één van onze twee kantenlijmers.

Heb je weinig ervaring? Óók dan is deze vacature geschikt voor jou. Wij bieden jou namelijk een werkplek waar je het vak kan leren, met begeleiding van ervaren collega’s, in een prettige werkomgeving en tegen een uitstekend salaris.

Wie zijn wij?

Wij creëren perfectie! The Furnery focust zich op twee pijlers;

 • the Furnery Projects waarbij we onder andere vakantieparken en hotels renoveren.
 • The Furnery Exclusiv waarbij we werken aan de inrichting van de meest luxueuze villa’s van de Benelux.

Ken je ons wellicht van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla, bij RTL4? Of ben je al in een renoveert Center Parcs huisje geweest? The Furnery is hard op weg één van de meest toonaangevende meubelbouwers van Nederland te worden. The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een holding die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld tot één van de hardst groeiende en meest vooruitstrevende meubelleveranciers in Europa. Met meer dan 150 werknemers in Nederland en 80 over de grens, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Als verantwoordelijke voor de Kantenlijmer ga jij dagelijks aan de slag met de machine om voor verschillende projecten de kanten machinaal te verlijmen. Je maakt hierbij gebruik van jouw handige handen en onze machine, waarbij je te allen tijde rekening houdt met de veiligheidsvoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de producten die je bewerkt en signaleert voorkomende fouten tijdig. Daarnaast voer je steekproefsgewijs controles uit en zorg je voor de duurzaamheid van ons machinepark.

Veel voorkomende werkzaamheden:

 • Het machinaal verlijmen van de kanten;
 • Het bedienen van de machine;
 • Het instellen van de machine;
 • Het controleren van de bewerkte materialen en producten;
 • Het wegzetten van de bewerkte materialen;
 • Opruimwerkzaamheden;

Wat bied jij?

 • Je hebt affiniteit met het bewerken van materialen;
 • Je kunt goed met machines overweg;
 • Je werkt erg secuur, netjes en veilig;
 • Je bent in staat fouten vroegtijdig te signaleren met en naar collega’s;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een echte team player.

Wat bieden wij?

– Een baan binnen een internationaal, dynamisch en jong team die de markt aan het veroveren is;

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

– 8% vakantiegeld, dat jaarlijks wordt uitbetaald;

– 24 vakantiedagen + 7 variërende vrijedagen;

– Reiskostenvergoeding;

– Pensioenregeling;

– Personeelskorting;

– Ruimte voor eigen initiatieven en ambities;

– Hele gezellige collega’s en een informele sfeer;

– Vrijdagavond borreltijd;

– De cao Meubelindustrie is van toepassing.

Word jij enthousiast van de bovenstaande werkzaamheden én ben jij op zoek naar een baan met uitzicht op een vaste aanstelling? Deel dan jouw sollicitatie en overtuig ons waarom jij diegene bent die ons hout piekfijn kan bewerken!

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail met ons delen: hrm@thefurnery.nl

en_GB