Over The Furnery

Wij creëren

Perfectie

100% is voor ons niet genoeg. Selecteren op vakmensen en hoogwaardige materialen is onderdeel van onze strategie. Hier plukt u uiteindelijk de vruchten van.

100% is niet genoeg.

Onze kwaliteiten

Materiaalkeuze115%
Levertijd108%
Vakmensen125%
Persoonlijk contact100%

Meubelmaatwerk op basis van robotisering voor Europa’s grootste vakantieparken of met ambachtelijke accuratesse uw droomkeuken; dat is The Furnery! Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen.
 
Marmer, de meest exclusieve houtsoorten of moderne HPL oplossingen, niets is ons onbekend of een brug te ver. In ons Experience Center in Enschede kunnen onze verkopers u helpen. Wij inspireren, laten alle mogelijkheden zien en vertalen uw droombeeld tot een tastbaar product.

Met een eigen robot gestuurde zaagmachine kan The Furnery alle aanvragen aan. Het overige machinepark inclusief spuiterij zorgen voor een volledige interne aanpak waarmee kwaliteit gewaarborgd blijft! Vanzelfsprekend leiden wij u desgewenst rond.

De meubelmakers van The Furnery verlangen naar uitdagende projecten; niets is hen te gek! Geïntegreerde wijnkasten onder uw trap, keukens in onlogisch gedrongen hoeken of welke aanvraag dan ook; graag zet The Furnery uw dromen om in werkelijkheid.

Niet voor niets is The Furnery de vaste partner van het televisieprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla. The Furnery staat voor kwaliteit en stelt dat iedere uitzending weer tentoon.

The Furnery werkt met landelijke retail ketens voor de herinrichting van haar fysieke winkels. Binnen de zorgsector heeft the Furnery meerdere ziekenhuizen gerestyled. Ook in het Caribisch gebied werkt the Furnery aan het herinrichten van vakantieresorts. Internationale hotelketens en de meest luxe restaurants van Nederland behoren ook tot onze referenties. Professionele partijen kiezen voor The Furnery!

Exclusiviteit en perfectie in details

The Furnery maakt gebruikt van de meest exclusieve materialen. Wij creëren perfectie en zorgen voor meubelmaatwerk met beleving. Met ambachtelijke accuratesse uw droominterieur; dat is The Furnery! 

Meubelmaatwerk met beleving

Wij inspireren door u in ons Experience Center alle mogelijkheden te laten zien. Uw droombeeld werken wij uit door middel van de nieuwste technieken in combinatie met de kennis en kunde van The Furnery. The Furnery overtreft uw verwachtingen!

Professionele partijen kiezen voor the Furnery

Met enthousiasme en passie maken wij ook van uw project een gegarandeerd succes. The Furnery is de totaaloplossing voor het inrichting van uw huis, kantoor of restaurant.

Volledig op maat

Geen idee is ons te gek. Maatwerk vergt ambacht, kennis en kunde. Onze meubelmakers genieten van de meest complexe en uitdagende aanvragen.

100% tevredenheid

Maatwerk is het realiseren van uw wensen, uw dromen! Wij zijn pas tevreden als u gelukkig wordt van het resultaat.

Top kwaliteit

Ontdek de nieuwste en meest exclusieve materialen waarmee wij werken. Een oneindig gamma aan materiaalmogelijkheden waarmee wij iedere wens kunnen verwezelijken.

nl_NL