Corporate

The Furnery is onderdeel van Vince Group
The Furnery maakt sinds 1 januari 2021 onderdeel uit van de Vince Group. Deze organisatie heeft naast The Furnery een sterke groothandel in meubilair in Zuidoost Drenthe met maar liefst zeven magazijnen. Vandaag besteld, is morgen in huis. Dit wordt gefaciliteerd vanuit een eigen gebouwd softwaresysteem. Als dropshipper in de meubelindustrie is Vince Group een absolute trendzetter!

Onze labels

Productie in Azië

In Azië worden stoelen en barkrukken geproduceerd in onze eigen fabriek. De fabriekshal is gevestigd onder de rook van Beijing en het kantoor en de showroom zijn gevestigd in Shanghai. Vanuit China produceert Vince Group niet uitsluitend voor eigen labels, maar ook voor retailers in bijvoorbeeld Zuid-Korea. Daarnaast koopt de groep in vijf andere landen producten in.

 

Meerdere B2C labels

Naast eigen productie en de groothandel, heeft Vince Group ook eigen B2C labels in vijf verschillende landen. Zo worden er dagelijks vele vrachtwagens vol verscheept naar Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Met deze labels heeft de Vince Group eveneens meerdere showrooms in Nederland en in Frankfurt.

 

Explosieve groei

Bij de Vince Group werken een kleine 200 medewerkers. Het bedrijf is gestart in 2008 en groeit momenteel 100% per jaar. Ook voor 2021 is de prognose een groeipercentage van 100%. Middels The Furnery wil de Vince Group niet alleen excelleren in meubelmaatwerk, maar tevens massaproductie opzetten in eigen land voor zowel eigen labels als voor externe partijen.

 

Missie & Visie

Missie

Grenzeloos ondernemen binnen zo veel mogelijk internationale marktketens door blijvend te investeren in ondernemerschap en procesoptimalisatie, in combinatie met de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen vanuit een expertise gedreven organisatie.

Visie

De meest vooruitstrevende universele meubelgroep gestimuleerd door onbegrensd ondernemerschap.

nl_NL