Onze mogelijkheden
Met enthousiasme en passie maken wij van uw project een gegarandeerd succes.

Particuliere projecten

Onze meubelmakers worden oprecht gelukkig van meubelmaatwerk. Een exclusieve keuken, een prachtige inloopkast, een unieke eettafel of een luxe kantoor. The Furnery kan letterlijk alles maken!

Wij denken met u mee. Weet u het even niet meer? Dan komen wij met een op maat gemaakte oplossing. Wij kennen de onbegrensde constructiemogelijkheden evenals alle voordelen van de verschillende materialen.

Juist vanwege de expertise van onze collega’s zijn wij vaste partner van het TV programma Van Woonvilla naar Droomvilla. Kom naar ons Experience Center en ontdek alle mogelijkheden.

Zakelijke projecten

Perfectie tot in de details is wat een project succesvol maakt. Naast een prachtig ontwerp en de mooiste materialen, houden wij rekening met:

  • Een project valt of staat met correcte planning
  • Wij werken secuur en efficiënt
  • Wij selecteren materialen die het beste passen bij het desbetreffende project

Gerobotiseerd machinepark

Wij beschikken over een gerobotiseerd machinepark waardoor massaproductie dagelijkse kost is. Onze planners sturen ons montageteam aan waardoor we in staat zijn om de grootste vakantieparken van Europa in korte tijd te renoveren.

Exclusieve mogelijkheden

The Furnery zorgt voor meubelmaatwerk met beleving. Dankzij de jarenlange ervaring en de nieuwste kennis maakt The Furnery ook van uw droom werkelijkheid. The Furnery past maatwerk van hoog niveau toe; met enthousiasme en passie maken wij van uw project een gegarandeerd succes. Niet voor niets werken wij voor de meest indrukwekkende namen. In Projecten vindt u exclusieve projecten die wij gerealiseerd hebben. Deel uw droominterieur met onze adviseurs en wij zorgen voor een perfecte realisatie van uw droom. Uw wensen staan centraal bij het vinden van een gepast ontwerp. Dit leidt tot exclusiviteit en perfectie tot in de details. The Furnery overtreft al uw verwachtingen!

Exclusieve mogelijkheden

Leisure

The Furnery werkt voor de bekendste merken in de Leisure industrie. Wij zien het als een groot voorrecht om honderden huizen te mogen renoveren  waarin duizenden mensen per jaar relaxt vakantie kunnen vieren. Niet alleen design speelt daarin een rol, maar vooral het hufterproof maken van de meubels.

Retail

Vele winkels zijn reeds van op maat meubels voorzien door the Furnery. Naast ontwerp is gebruiksvriendelijkheid en gemak van groot belang. Wij denken met de retail mee en komen altijd met de meest innovatie oplossingen.

Zorg

Inmiddels zijn meerdere ziekenhuizen in Nederland voorzien van op maat meubels van the Furnery. Veiligheid en gemak zijn van groot belang. The Furnery is trots op haar leveringen in de zorgsector.

Horeca

Vele restaurants en overige horecagelegenheden zijn ingericht door The Furnery. De look & feel binnen de horeca is van levensbelang. Sfeer, beleving en natuurlijk gebruikersgemak. The Furnery begrijpt de wensen van de horeca en creëert altijd een kers op de taart.

Exclusiviteit en perfectie

Exclusiviteit en perfectie zijn belangrijke waarden van The Furnery. The Furnery heeft maatwerk tot kunst verheven. Met enthousiasme en passie geven wij alles om uw project tot een succes te maken. Perfectie tot in de details maakt uw exclusieve project tot een succes!

De nieuwste materialen

The Furnery maakt altijd gebruik van de nieuwste materialen. Door onze intensieve relatie met toeleveranciers, proberen wij vrijwel altijd als eerste over de meest innovatieve materialen te beschikken. De behoefte aan deze innovaties in combinatie met de kennis van onze gekwalificeerde vakmensen resulteert in droominterieurs.

Inspireren en vertalen

Wij luisteren, inspireren en vertalen uw wens door naar uw droominterieur. Zoekt u een totaaloplossing voor het inrichten van uw huis, kantoor of restaurant? Samen resulteren wij met ambachtelijke accuratesse uw droominterieur; dat is The Furnery! 

Geïnteresseerd in ons concept?

nl_NL