Onze fabriek
Wij maken het wel.

Gerobotiseerd machinepark

Onze fabriek is reeds voor een groot deel gerobotiseerd. Hierdoor zijn wij in staat om grote aantallen foutloos te verwerken.

Gekwalificeerde vakmensen

Onze vakmannen en -vrouwen beschikken over de juiste opleiding en hebben alle kennis en kunde in huis om voor een perfect eindresultaat te zorgen. Bovenal, ze zijn enorm gepassioneerd!

Geselecteerde toeleveranciers

Goed genoeg is voor ons niet goed genoeg. Wij werken alleen met de beste materialen en selecteren onze leveranciers van halffabricaten hierop.

Wij leveren

Complete maatwerk oplossingen

Voor een maatwerk oplossing bent u bij onze fabriek aan het juiste adres. Wij hebben uiteenlopende mogelijkheden die ieder project tot een succes maakt.

Vertel ons wat u wilt

Wij zeggen altijd "ja"

Vertel ons wat u wilt, en wij vinden een mogelijkheid om uw wensen te verwezenlijken. Ons machinepark is flexibel en daarom kunnen wij alles maken. Wij hebben een sterk en nauwkeurig uitgekozen netwerk van partners in Twente waarmee wij samenwerken, indien we de gevraagde expertise niet in huis hebben.

  • De beste machines
  • De beste materialen
  • De beste vakmensen

Hebben we u overtuigd?

Veel gestelde vragen

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om snel te leveren! Voor een exacte indicatie is het bij maatwerk van belang dit onderling af te stemmen. Onze machines draaien op volle toeren en het is The Furnery er alles aangelegen, zo snel mogelijk tot resultaat te komen!

Meer dan maatwerk

Zoekt u een totaaloplossing voor het inrichten van uw huis, kantoor of restaurant? Wij zijn onderdeel van een grotere meubelgroep en hebben zodoende vele mogelijkheden. Ook voor het aankopen van andere meubelen zult u bij ons slagen.

Bezoek onze fabriek

Een deel van onze productie is direct achter ons Experience Center gelegen. Wij geven u graag een rondleiding door de productie, zodat u een beter gevoel krijgt bij de kwaliteit die The Furnery communiceert.

Veiligheid en orde

Het is The Furnery er alles aan gelegen om de veiligheid en orde van onze fabriek op een hoog niveau te houden. Onze fabriek voldoet aan alle veiligheidseisen en we investeren blijvend in veiligheid en orde, Naast veiligheid zorgt een nette en geordende werkplaats automatisch voor netheid in de werkzaamheden. En juist die netheid moet ervoor zorgen dat uw project perfect wordt opgeleverd.

Partner worden?

Denkt u dat uw expertise onderdeel kan worden van ons partnernetwerk? Wij zijn uitsluitend geïnteresseerd in de meest gedreven en beste vaklieden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

nl_NL